Back to Top

Bullfighters Cuijk organiseren dé seizoensopener van 2024: het jaarlijkse internationale tweedaagse Jakma toernooi, op zaterdag 6 en zondag 7 April 2024!

Het is een gezellige opening van het Honk- en Softbal seizoen.

Er zal een mini Honk- en Softbal competitie worden gespeeld met 2-3 wedstrijden per dag op zaterdag en zondag. Op de zaterdag is er tevens een luxe BBQ en feestavond voor de teams.

Kosten voor de BBQ = €17,50 PP. Ook is overnachting + ontbijt mogelijk. Dit kan

in de scouting accommodatie op slechts 200m afstand. Maar vraag hier op tijd naar!

 

Heeft u een honkbal team die 3e-5e  klasse spelen? Twijfel dan niet en schrijf u vast in. Naast het honkbal worden er ook softbal wedstrijden gespeeld. Heeft u teams die bij damessoftbal 3e-5e klasse spelen (slow/fast pitch). Twijfel dan niet en schrijf u vast in. Bij softbal zijn mixed teams mogelijk! Mits in eerlijke / sportieve verhouding. Mocht je nog andere teams kennen die op zoek zijn naar een gezellig en sportief toernooi, stuur de mail dan vooral door. 

 

Inschrijfgeld honkbal per team = €100,- 

Inschrijfgeld softbal per team = €100,-

 

De deadline voor inschrijvingen is 1 Februari. Maar hoe eerder hoe beter, want Vol= Vol!

 

Voor vragen en informatie over de club kunt u terecht op www.bullfighters.nl  en voor vragen over het Jakma toernooi kunt u terecht bij René Kokke (0031-628706998).

Of uw vragen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  .

 

 

Met vriendelijke groet,

 

De toernooicommissie v/d Bullfighters Cuijk.

 

Jeroen Kokke

René Kokke

Migael Atas

Riny Erdkamp

Wilco Erdkamp