• Pupillen Bullfighters vs pupillen Nuenen
  juni 25, 2018
  Nieuws, Pupillen

  Zaterdag 9 juni hebben de pupillen van Bullfighters een uitwedstrijd gespeeld tegen de pupillen van Nuenen op sportpark Lissevoort in Nuenen. De wedstrijd begon om 10.00 en dat was maar goed ook want het was heet!!! Zelfs de lijnentrekker had er last van 😀 (zie de foto). De wedstrijd ging in tegenstelling tot vorige week als een zonnetje. Of het aan de peptalk van Petra of de aanmoediging van het publiek heeft gelegen weten we niet zeker maar het liep prima. Lekkere strakke acties op het eerste honk van Cas,¬† HOMERUN van Simon en puntje binnen voor Lotte!! Tygo die nog herstellende was van 4 dagen ziek zijn wist toch lekker te slaan en punten binnen te lopen. Voor Jesper was het zijn eerste wedstrijd en hij heeft het prima gedaan! Pitchers Gijs, Wesley en Bram deden het heel goed en catchers Sverre en Simon stonden op scherp achter de plaat.
  Kortom de complimenten voor het hele team. De uitslag was een verdiende 14-5 voor Bullfighters!!! Pupillen, coaches en scheidsrechter van Nuenen bedankt voor de sportieve wedstrijd en op naar de volgende sportieve uitdaging.

 • Pupillen kampioen!
  oktober 8, 2018
  Nieuws, Pupillen

  Op 6 oktober hebben de honkbal pupillen van Bullfighters uit Cuijk de laatste en beslissende wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen de pupillen van Hazenkamp uit Nijmegen.

  De wedstrijd is aan de Groenedijkse kampen in Cuijk gespeeld  met behoorlijk wat enthousiaste toeschouwers!

  Na een mooie actie in de eerste inning,waarbij Quinn op een doorgeschoten bal het eerste punt voor Hazekamp binnen liep waren de Bullfighters aan slag. De eerste slagman Simon weet er meteen wel raad mee en slaat een prachtige HOMERUN.

  Vervolgens komen er in de eerste inning 5 punten binnen voor Bullfighters waarbij een mooie tweehonkslag van Gijs en de laatste slag van Milou waarmee toch een punt binnen komt zeker gemeld moeten worden.

  In de tweede inning komt Hazenkamp niet op de honken en wordt er al snel weer gewisseld. Dan zijn de Bullfighters los. Eerst een lekker slag van Bram K. Die wordt gevolgd door nog een HOMERUN van Simon. Daarna denk Sverre dat kan ik ook. En daar was HOMERUN nummer Sverre loopt daarbij zo hard dat hij samen met Niek over de thuisplaat komt! Maar de koek is in deze mooie inning nog niet op want ook Tygo weet een HOMERUN te slaan.

  In de derde en laatste inning slaat Niels van Hazekamp nog een mooie HOMERUN wat de teller voor de wedstrijd op 5 zet. De Bullfighters pakken in de laatste inning nog 4 punten. Waardoor de eind uitslag op 15-2 voor de Bullfighters komt.

  Door deze winst zijn de Pupillen van de Bullfighters kampioen geworden. Stiekem was hier al een beetje op gerekend en opeens was er een platte kar (met veiligheidshek) prachtig versierd met ballonnen van Ballonnenidee Cuijk en muziek erop. De kinderchampagne werd ontkurkt en de tocht door het centrum van Cuijk kon beginnen. Onderweg alleen maar leuke reacties van mensen langs de kant!

  We willen alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt graag bedanken. En nou maar hopen dat de heren van Bullfighters volgend seizoen ook zo’n stunt kunnen laten zien!

 • NIEUWS
  februari 19, 2019
  Aspiranten, Beeball, Dames, Heren 1, Heren 2, Jakma Toernooi, Nieuws, Pupillen

  Bullfighters is de Honk- en Softballclub voor Cuijk en omgeving.

  Wij bestaan sinds 1980 en hebben momenteel 4 teams; een jeugdteam, twee herenteams (waar ook dames in mogen!) en sinds kort een recreantenteam.

  2018 was een heel succesvol jaar waarin ons jeugdteam zelfs periodekampioen is geworden.

  Kampioenen 2018

  Kampioenen 2018

  Heb je ook zin om te gaan honk- of softballen? Wij zijn nog op zoek naar leden van 5 tot 99 jaar. Je kunt je aanmelden voor drie gratis proeftrainingen maar het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon eens langs te komen om te kijken of je het wat vindt ? Stuur dan een mailtje naar dit e-mailadres: info@bullfighters.nl.

  Hier is terug te vinden hoe laat en waar we trainen.


  NIEUWS!!!!

  In het weekend van 30 en 31 maart vindt ons jaarlijkse Jakma Toernooi plaats waarbij honk- en softbalteams uit binnen en buitenland het tegen elkaar opnemen in Cuijk. U bent van harte welkom om te komen kijken.

 • Bixbie MeiTour 2019
  maart 19, 2019
  Aspiranten, Beeball, Nieuws, Pupillen

  1 MEI 2019: BIXIE BASEBALL – VOOR DE VERENIGINGSSPORT!

  Bixie Baseball was zoals velen weten, een topsport academy in Zuid Nederland. Sinds 2017 is Bixie Baseball geen topsport academy meer. Oud spelers en instructeurs die deel uitmaakten van het programma hebben nu het initiatief genomen om leuke clinics en evenementen te blijven organiseren, zodat Zuid Nederlandse honkballers, coaches en trainers goede begeleiding en trainingen kunnen krijgen!
  Zij organiseren nu jaarlijks 4 grote evenementen, onder leiding van onze ervaren instructeurs en trainers. U kunt u inschrijven voor deze evenementen op de website: MeiTour.
  Dit seizoen zijn ze bij ons op 1 mei aanwezig bij in Cuijk.
  De Bixbie MeiTour is voor iedere honkballer van 8 tot en met 16 jaar die een hele dag lekker wil honkballen in deze leuke leerzame setting.
  De dag begint om 10.00 uur en zal duren tot 15.00 uur.
  Spelers van alle clubs zijn welkom!
  Flyer Bixbie MeiTour 2019

 • Softball against Cancer
  april 2, 2019
  Nieuws, Softbal

  https://softballagainstcancer.nl/

  Op dinsdag 30 april 2019 staat alles op het honk-en softbalcomplex van de Pioniers in Hoofddorp in het teken van de strijd tegen kanker. Op deze dag maken wij als Nederlandse Softballfamilie een vuis tegen die verschrikkelijke ziekte en zamelen we geld in voor het Koningin Wilhelmina Fonds. Help jij ons mee kanker de wereld uit te slaan?

  Meld je aan voor de Softball against Cancer clinic!

  https://softballagainstcancer.nl/

 • Baseball against Cancer
  april 2, 2019
  Honkbal, Nieuws


  Op woensdag 1 mei 2019 staat het honkbalstadion in Hoofddorp wederom in het teken van de strijd tegen kanker. Samen met de beste instructeur en honkballers van Nederland zamelen we geld in voor het Koningin Wilhelmina Fonds. Wil jij ons helpen kanker de wereld uit te slaan?
  Meld je dan aan voor een speciale Baseball against Cancer clinic en leer de honkbal kneepjes van de top van Nederland!
  https://baseballagainstcancer.nl/

Menu